Jan van den Berg Elektrotechniek

Bel snel! 06 - 12 97 71 34

Stekker

Waarom
Jan van den Berg?

• Planmatig
• Kwaliteit
• Jarenlange ervaring
• Service staat voorop
• Maatoplossingen

Stekker

Contact opnemen?

Jan van den Berg
Spoorweg 6
5411 NH Zeeland

T. 06 - 12 97 71 34
F. 0486 - 450 780

info@bergelektro.nl

 

Nieuw netwerkkantoor UdenHet nieuwe ‘energie nul netwerkkantoor’ aan de Loopkantstraat paart energiezuinigheid aan een hoge mate van arbeidscomfort. Niet toevallig zijn hier twee uitersten gecombineerd. Een ontwerp van een gebouw dat deze twee bij elkaar weet te brengen, is onderscheidend. Jan van den Berg Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de volledige elektrotechniek in het pand.

buy footwear | 【6月上旬発売予定】 ナイキ エアフットスケープ モーション 全4色 - スニーカーウォーズ

Het kantoor is energie nul, dat wil zeggen dat het gebouw net zoveel energie opwekt als het gebruikt. Middels zonnepanelen wordt er energie opgewekt en het overschot wordt terug naar de energiecentrale gevoerd. De elektrotechniek in het gebouw heeft een aantal unieke elementen. Zo lijkt het licht wat er in de kantoorruimtes zit op natuurlijk zonlicht, wat extra rustgevend is, al het licht werkt tevens op bewegingssensors waardoor er nooit teveel lampen aan zijn. De jaloezieën aan de buitenzijde van het gebouw zijn automatisch, dus afhankelijk van de zon gaan deze open of dicht. Zo zijn er nog tal van andere unieke items in het gebouw aanwezig.

De gebruikers van het gebouw zijn zeer gevarieerd en hebben allemaal eigen wensen en eisen, zowel qua inrichting als bedrading en de locaties van stopcontacten en stroomvoorziening. Om deze gebruikers de ervaring te bieden die zij wensen, heeft Jan van den Berg Elektrotechniek geluisterd naar alle wensen en deze uitgevoerd in goed overleg met de projectontwikkelaar.

Uneto-VNI erkend installateur    SEI erkend installateur